HTML

Kerékpárral csak tíz perc

A kerékpár a városok ideális közlekedési eszköze. 10 perc biciklizéssel 20 négyzetkilométernyi területet nyílik meg előttünk. A blog arra szeretne példákat mutatni, hogy mit intézhetünk el 10 (néha egy kicsit több) perc kerékpározással Budapesten és vidéken.

Számláló számok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

A bringaútból egy fa nőtt ki este

2011.02.07. 00:00 tízpercbringa

Elérkezett hát a Kőbányai kérdés eredményhirdetése. Itt és a CM-en is remek válaszok érkeztek, sőt még a valóságot is sikerült megtudni. Az eredeti állapot fényképes rekonstrukciója után:

Következzenek a nyertesek.

Az első helyezett:

CsImi, a híres szegedi, valóságátrajzoló blogger lett, aki mindjárt, első hozzászólóként tette magasra a lécet. Megalkotta a Budapesti Csíkhajlító Bizottság kifejezést, később pedig Az emberi gondolkodás korlátja metaforával jutalmazta meg a bringaútra épített tárgyat.

Nyereménye egy üveg Delirium Tremens sör az egyirányú, kivéve kerékpár utcák egyik élharcos országából, Belgiumból. Ezen kívül természetesen egy éves, korlátlan használatra jogosító bérletet is kap a budapesti kerékpárút hálózatra, hogy testközelből tekintesse meg az itt megbúvó csodákat. 

A második helyezett: Wadmalac a CM-ről, aki fizikai és matematikai törvények bevetésével igyekezett a szokatlan jelenség természettudománynos hátterét megadni.

Nyereménye egy hosszú hétvége eltöltése az Erzsébet-szigeten. A sziget igen kedvező elhelyezkedése és klímája, valamint remek lámpaváltási ciklusai, kitűnő megfigyelési feltételeket kínálnak. Így egy új tudományágban, az etológiában is el tud majd mélyülni.

A harmadik helyezést megosztva: Karago, ping és sirdavegd kapja. Nyereményük egy-egy  korlátlan belépésre jogosító napijegy az Andrássy úton kialakított kerékpáros kalandparkba.

A különdíjat, az egy üveg Dreher Classic sört norbijúzer kapja, aki elsőként írta le a szomorú valóságot.

A sörnyereményben részesülők levélben is értesítést kapnak, a többiek kizárólag saját felelősségre, 2011. december 31-ig, bármely napon felhasználhatják megérdemelt nyereményüket.

2 komment

Címkék: játék kerékpárút kőbányai út

A bejegyzés trackback címe:

https://tizpercbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr912640662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szegedbicaj 2011.02.07. 21:59:03

Hát ez óriási! Meg vagyok hatva. Köszönöm, köszönöm. :)))))

CSI

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2011.02.08. 13:27:15

Öröm és boldogság, a megtisztelő ajándékot ezennel társadalmilag hasznosan felajánlom Bambula Erzsébet tervezőnéni és Békéscsabamegye rendőrfőkapitánybácsi számára. Gondolom, az Andrássy út belső, mellé parkolt sávos részére gondoltál, lehetőleg a reggel 8-as csúcsban :D :D
süti beállítások módosítása